Menu

Wouter Monden

Wouter Monden
De comedy van Wouter Monden is het beste te vergelijken met de comedy van Wouter Monden. Toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Nadat hij in 2010 de Culture Comedy Award won, speelde hij ontelbare keren door heel Nederland en België. Wouter is wekelijks te horen op Q-Music en is de vaste publieksopwarmer voor programma’s als Zondag met Lubach en Padoem Patsss.

De nieuwe avondvullende show van Wouter
Als kind doe je de hele tijd waar je zin in hebt. Behalve kinderen in Azië, die hebben het te druk met merkkleding voor ons maken. Dan ga je naar school en moet je je best te doen zodat je hoge cijfers zodat je een goede opleiding kan doen zodat je een goede baan krijgt zodat je stress krijgt zodat je met een burn out thuis komt te zitten. En wat krijg je dan te horen? Dat je weer moet doen waar je gelukkig van wordt, net als toen je kind was.
Overigens kan de show zomaar over iets heel anders gaan want er hoeft maar *dit* te gebeuren en je hele leven en dat van de mensen om je heen verandert totaal.
Hoe dan ook, een comedyshow met heel veel grappen die nergens/ergens over gaan. Het hele proces van schrijven, testen, schrappen en herschrijven is te volgen via Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

Videos