Menu

Over ons

Over MaarseManagementMaarseManagement is in 2011 opgericht vanuit de wens om meer betrokken te zijn bij de carrière van veelbelovende talenten en gevestigde artiesten. Na een afgeronde studie journalistiek en tien jaar werkervaring in de media werd het tijd voor de stap naar een eigen managementbureau. In mijn functie als artiestenmanager begeleid ik sprekers en artiesten bij zakelijke beslissingen, onderhandelingen, publiciteit en mediaoptredens.

U vindt bij mij radio- en televisiepresentatoren, comedians, acteurs en sprekers, die unaniem op hoog niveau presteren. Kenmerkend aan de werkwijze van MaarseManagement is de persoonlijke aanpak, het meedenken met de opdrachtgevers en de ondersteuning bij publiciteit rondom de boeking.

In het verleden verzorgde MaarseManagement het management van Dr. Freek Vonk en zorgden we voor mediasuccessen als de Q Musical op Q Music en Freek Vonk Live in de HMH. Ook het koppelde ik op zeer succesvolle wijze artiesten aan A-merken en behaalden we hierdoor enorm veel publiciteit voor zowel de artiest als het merk.

Ik denk graag met u mee om de artiesten van MaarseManagement te laten schitteren op uw evenement of in uw mediaproductie. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies.

Eline Maarse

MaarseManagement
Hugo de Grootstraat 60
1215 EA Hilversum

eline@maarsemanagement.nl
06-18803650