Menu

Jasper Smit

Jasper Smit (finalist Cameretten 2015) zingt over hele dikke vrienden, gemiste bussen, vioolmeisjes, op de Kalverstraat-met-hotel komen en katten. Met een grote glimlach gooit hij bommetjes in liedjes-vorm: vaak grappig, altijd schurend, schaamteloos eerlijk.

Jasper zingt, speelt en entertaint. Hij speelt zijn eigen materiaal maar schrijft ook op maat voor bedrijven en speciale evenementen. Jasper wordt ook vaak gevraagd als presentator van evenementen en avondvullende shows. Ook schrijft hij liedjes voor zowel volwassenen als kinderen.

Komt Jasper u bekend voor? Dat kan! Hij duikt namelijk ook op in televisiereclames en natuurlijk in zijn eigen videoclips. Elke zondagmiddag is hij te horen als hoofdonderzoeker in Bureau Kijk in de Vegte op Radio 2

Eind 2017 verschijnt zijn boek ‘Wakker met een Wijsje’ dat hij samen met zijn vrouw Esther Pantekoek schreef.

Hilariteit en ontroering gaan hand in hand, en zowel qua mimiek als tekstueel bespeelt de ervaren Jasper met gemak het podium en publiek. Jasper kan remmen en gas geven. Hij durft stiltes te laten vallen, om uiteindelijk (…) publiek en jury in te pakken.
Jury Cameretten Festival

Zanger van scherpe en grappige liedjes, waarbij hij zichzelf zeer kundig op de gitaar begeleidt
De Volkskrant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videos