Menu

Edo Berger

Edo Berger is een veelzijdig en energiek cabaretier, comedian en presentator.

Edo was eerder co-presentator op 3FM en werkte mee aan jongerenprogramma’s zoals de Eindexamenjournaals. Zijn ervaring als redacteur en interviewer brengt hij mee in zijn talloze optredens op maat voor o.a. IKEA, Defensie en KPN en als presentator zowel voor o.a. de UvA Scriptieprijzen, de Tourism Ireland Press Awards en het Amsterdam Coffee Festival.

In 2012 stond hij in de halve finale van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten. Later dat jaar ging zijn solovoorstelling ‘Iedereen Heeft Er Een’ in première. Edo is een van de vaste spelers in het Amsterdamse Comedy Café en is ook veelvuldig te zien in het Engelstalige circuit, dat hem eerder naar o.a. Oslo, Göteborg, Copenhagen, Berlijn, Moskou en Tokio bracht.

Edo was elke donderdagochtend te horen op Q Music met de Q Musical, samen met Jasper Smit, die een speciale jury-vermelding van de Zilveren Reissmicrofoon kreeg. De musical heeft in september 2017 plaatsgemaakt voor het nieuwe item de ThanQ. De zomerhit die hij maakte met Jasper Smit, ‘Meisjes met IJsjes’, werd in 2014 een Youtube-viral met meer dan een miljoen views. Ook speelde Edo in het satirische filmpje “If Gays Said The Shit Straight People Say” van Daniel-Ryan Spaulding, dat uitgroeide tot een enorme YouTube hit met al meer dan drie miljoen views.

Videos